Proizvodi

Prikazuje se svih 6 rezultata

 • Clay spray

  Clay spray je lubricant posebno proizveden za clay pad, ne sadrži silikone. Jedan od glavnih proizvoda u detailing asortimanu koji omogućava klizanje DA polir mašine po površini i smanjuje trenje te rizik od oštećenja tijekom dekontaminacije svih lakiranih, plastičnih i metalnih površina. Prednost Clay spraya je ta što nakon upotrebe proizvoda i dekontaminacije nije potrebno ponovo prati vozilo. Može se odmah prijeći na iduće faze detailing-a (poliranje ili zaštitni premazi za vozilo).

  85.00 kn
 • Dry wash

  Na što smo posebno ponosni? Clean fellas Dry wash je proizvod ready to use! Razvijena je specijalna formula za pranje automobila bez upotrebe vode, koja čisti, pruža sjaj, usporava novo zaprljanje i, radi svega navedenog, čišćenje radi sigurnim za okoliš. Nakon upotrebe Dry wash proizvoda postići ćete show car look. Može se upotrebljavati na lakiranim površinama, plastikama, staklima, felgama, aluminiju i potpuno je siguran za sve boje i za sve zaštite na laku.

  85.00 kn
 • Gentle

  Zašto Gentle? Kao što koža na ljudskom tijelu zahtijeva njegu i tretman kvalitetnim proizvodima, tako je i kožne dijelove vozila potrebno tretirati bez upotrebe jakih kemikalija iz razloga što jake kemikalije uništavanju i nagrizaju kožu vašeg automobila. Nakon upotrebe ovog proizvoda nije potrebno dodatno premazivati kožu, ali je naša preporuka da to uvijek činite jer dodatno pridonosi trajnom očuvanju kože.

  95.00 kn
 • Invisible

  Invisible glass cleaner je najnovija tehnologija čistača stakla koji s lakoćom uklanja sve nečistoće bez tragova. Može se upotrebljavati i na plastici, LCD ekranima, staklu i navigacijskom zaslonu. Siguran je i za zatamnjena stakla i zaštitne folije. Antistatička formula brzo i s lakoćom uklanja sva onečišćenja i ostavlja površinu kristalno čistom bez potrebe za dodatnim razrjeđivanjem proizvoda. Proizvod ne sadrži alkohol i brzo se suši.

  75.00 kn
 • Plastic fantastic

  Ne, nije proizvod iz Kalifornijske doline, to je samo čistač plastika tj. quick detailer za plastike koji u sebi sadrži komponentu koja sprječava novo zaprljanje i zadržavanje prašine na plastičnim površinama. Ovaj proizvod možete koristiti na dva načina; prvi je da proizvod našpricate na plastičnu površinu i prebrišete microfibrom, a drugi je da proizvod našpricate na željeni dio, ostavite da se proizvod posuši i nakon toga samo prebrišete mikrofibrom.

  95.00 kn
 • Scream

  Zašto vrisak? Razvili smo proizvod koji svojim efektom ostavlja veliko oduševljenje. Dubinski i temeljito čisti sve mrlje i ne ostavlja nikakve tragove nečistoće.

  Scream je ujedno dio asortimana sredstava za dubinska kemijska čišćenja tkanine, plastike, neba, volana i svih ostalih dijelova vozila. Ugodnog je mirisa i ne ostavlja bijele tragove iz razloga što se vrlo lako ispire vodom iz ekstraktora. Velika prednost ovog proizvoda je da nema više brige u slučaju da proizvod ostane na staklenoj površini kroz određeno vrijeme, jer se tragovi istoga uklanjaju bez problema uz pomoć mikrofibre i vode.

  85.00 kn